WHAT HAVE YOU LOST??? (STOLEN FROM ANOTHER BOARD)

Judy G.
on 1/20/07 12:08 pm - Galion, OH
THIS WAS PRETTY COOL TO SEE WHAT WE CAN COMPARE OUR LOSS TO....AND I AM WITH YOU ON THE NEW CRAVINGS....ONLY GOOD STUFF NOW!!!! SO FAR MY HAIR IS HOLDING ITS OWN...HOPEFULLY IT WILL STAY THAT WAY!!!! HUGS JUDY
(deactivated member)
on 1/20/07 10:23 pm - MI
Oh, thanks! That was the best laugh I've had all weekend! I just might steal it and stick it in my blog site!
Judy G.
on 1/21/07 4:58 am - Galion, OH
jbwise
on 1/20/07 11:10 pm - MI
I woke up and found another women in my bed........Hahaha stillllll pre-op hahaha ( funny my DH did not even notice) hee hee
Judy G.
on 1/21/07 5:00 am - Galion, OH
ANYONE I KNOW????
KRWaters
on 1/21/07 8:19 am - Manteca, CA
Hi everyone. I am originally fromMichigan and lurk here occasionally. Someone in California,also named Judy, posted this same note,and I think it is so funny/cute. Glad to see everyone is doing okay. I livedin Oak Park growing up and Dearborn Hts back in the 80's. Karen
Judy G.
on 1/21/07 11:08 am - Galion, OH
HI KAREN!!! GLAD THAT THIS IS MAKING THE ROUNDS!!! I THOUGHT IT WAS WORTH SNITCHING.... HUGS JUDY
sue wentworth
on 1/22/07 4:39 am - bay city, MI
wow Judy!!! What a way to look at weight loss... I have dropped 120 pounds or one months trash!!! Thats alot of trash for one month !!! hugs sue
Judy G.
on 1/22/07 8:48 am - Galion, OH
WOW SUE!!!! THATS GREAT!!! AS OF THIS MORNING I HAVE LOST AN IRISH SETTER!!! HUGS JUDY
Most Active
Recent Topics