TRYING CEREAL TODAY

Judy G.
on 12/3/06 11:27 pm - Galion, OH
TODAY I AM HAVING SPECIAL PROTEIN PLUS CEREAL. IT HAS 10 GRAMS PROTEIN FOR 3/4 CUP... ADD IN 1 CUP 1% MILK AND ADD ANOTHER 8 GRAMS PROTEIN. JUST HOPE IT DOESN'T GIVE ME GAS AT WORK TODAY!! HUGS JUDY
S W.
on 12/3/06 11:50 pm - MI
REMEMBER TO SHOUT "BOMBS AWAY" IF IT DOES hugs my friend Stacey W new profile now active!!!!!!!! 310/147
Judy G.
on 12/4/06 12:33 am - Galion, OH
YEAH AND THEN HIDE THE REST OF THE DAY.... HUGS JUDY
Karen53
on 12/4/06 1:05 am - Roseville, MI
I'd be interested in trying that cereal - - where did you find it? (Let us know if you made it through your work day without too much gas!) Karen
Judy G.
on 12/4/06 1:15 am - Galion, OH
I FOUND IT AT KROGER WITH THE CEREALS. THERE ARE SEVERAL KINDS OF SPECIAL K AND WHEN I SAW THE ONE WITH PROTEIN IN IT I GRABBED THAT ONE. IT DIDN'T TASTE TOO BAD!! WILL LET YOU KNOW ON THE GAS PART.... HUGS JUDY
phyllis gilbert
on 12/4/06 1:09 am - frankenmuth, MI
Hey Judy, Good choice of cereal, it is good. Great new pic girl!!!!! Hugs, Phyllis
Judy G.
on 12/4/06 1:17 am - Galion, OH
HI PHYLLIS!!!! THANKS!!! YEAH I REALLY LIKE THIS ONE!!! WHAT A DIFFERENCE HUH??? HUGS JUDY
Full of Life
on 12/4/06 1:24 am - Broken Arrow, OK
Judy - The Special K w/ protein is my cereal of choice!!! I love it. I didn't have any trouble with gas from it. I hope you don't either. Hugs, Laurie
Judy G.
on 12/4/06 1:27 am - Galion, OH
HI LAURIE!!! THANKS FOR THAT INFO!!! I AM SO WORRIED ON GETTING GAS AT WORK!!!! ESPECIALLY AT THIS TIME OF YEAR WHEN WE ARE SO DARN BUSY!! HUGS JUDY
cpoisson
on 12/4/06 2:51 am - Farmington Hills, MI
Hey Judy, Do you know what the sugar content is? Carey
Most Active
Recent Topics