GOOD MORNING ALL

Kalajmom
on 11/11/06 10:40 pm - Livonia, MI
WELL LAST NIGHT I TOLD MY HUSBAND ALL ABOUT MY SURGERY (HE DIDN'T KNOW THAT I HAD A DATE) HE IS A TRUCK DRIVER SO THIS ISN'T SOMETHING I WANTED TO TELL OVER THE PHONE---AND HE'S VERY PRODE OF ME FOR THE DICESION AND NOW HE CAN MAKE ARRAGMENTS TO BE HERE ON NOV. 29TH AND A FEW DAYS AFTER---I HAVEN'T TOLD ANYONE ELSE (OTHER THAN MY BOSS) AND AM VERY EXCIDED TO HAVE THIS DONE AND ON THE OTHER SIDE OF WEIGHT PROBLEMS I HAVE HAD A LOT OF STRESSSSSS AND SADNESS IN MY LIFE FOR THE LAST 5 YRS AS MY SONS' WERE IN AUTO ACCIDENT AND MY OLDES SON DIED ON NOV. 2 2001 AND HIS BROTHER WHOM WILL TURN 21 THIS WED. HAS HAD 13 SURGRIES SINCE ACCIDENT SO ALREADY BEING A OVERWEIGHT PERSON THIS STRESS HAS JUST ADDED TO THE PROBLEM AND NOW MY HEALTH IS GETTING POORER AND POORER SO I JUST CAN'T WAIT TO START FEELING BETTTTER AND STILL TRYING TO GET ON WITH MY LIFE AS HAD AS IT IS TO TRY LIVING WITHOUT YOUR CHILD-----ANYWAY KEEP ME IN YOUR PRAYERS AND THINK OF ME ON THE 29TH!!!! MARIE
momofsix
on 11/11/06 10:46 pm - Pinckney, MI
Glad to hear that your hubby is a good support for you through this and that he will be home for you as well. Best of luck to you... Shawn M.
Just_Jane
on 11/12/06 7:54 am - Plymouth, MI
Congratulations on the date and I think you made a great choice with Dr Zeni. The Bari program at St Mary Mercy is great for information, too,both before and after surgery. I'll see you on the losing bench and at the support meetings!
Theresa W.
on 11/12/06 11:20 am - Northern Lower, MI
Congrats on the date Marie! Glad your hubby is on board with it too...that's always helpful. I can't imagine how hard it is to lose a child....I will keep you in my prayers. Theresa
Most Active
Recent Topics