Happy Birthday Toni Reese

Pam O.
on 7/26/06 9:34 pm - Mt.Pleasant, MI
Hey Toni.. Happy Birthday, hope you have a great day. Pam
Theresa W.
on 7/26/06 10:36 pm - Northern Lower, MI
Happy Birthday Toni!!!! You deserve it! You are such a sweet and giving soul and we all think the world of you! Relax and enjoy your day! Big Hugs, Theresa
Mary D.
on 7/26/06 10:40 pm - Macomb County, MI
Happy Birthday Toni!!!!
S W.
on 7/26/06 11:16 pm - MI
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HAPPY BIRTHDAY DEAR TONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU AND MANY MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HUGS TO A WONDERFUL LADY & FRIEND!!! STACEY
cpoisson
on 7/26/06 11:45 pm - Farmington Hills, MI
Happy Birthday Toni! See I knew you were a special person. Today is my husbands birthday! Happy Happy! Have a wonderful Day! Can't wait to meet you! Carey
DoraH
on 7/27/06 12:32 am - Frankenmuth, MI
Hope you're having a great day, Toni. The word's going around that you're having a birthday. Happy Birthday to you.
kevphill
on 7/27/06 3:36 am - MI
Happy 26th birthday!!!!!!!! I'm 26 too!!! kp
Annette L.
on 7/27/06 5:37 am - Farmington Hills , MI
Happy birthday Toni. Wishing you the best birthday ever~with many more to come. May God bless you always, Annette
Somewhereinmacom
b

on 7/27/06 8:21 am - Sterling Heights, MI
Da na na na na na na na they say its your birthday, well happy birthday to ya! Hope you day was great and many more to come!
Brenda_P
on 7/27/06 9:11 am - Owosso, MI
Toni, HAPPY HAPPY BIRTHDAY TO YOU DEAR GIRL!!!!!!!!! Hope that it was the very best ever. Brenda
Most Active
Recent Topics