HOW DO I STOP WEIGHT LOSS????

sassie21898
on 1/22/10 3:14 pm - augusta, GA
OK SO I KNOW THIS IS GOING TO SOUND CRAZY. MOST PEOPLE ON HERE A LOOKING FOR WAYS TO LOSS THE WEIGHT BUT I NEED TO KNOW HOW TO STOP IT. I AM 6MTHS POST OP AND HAVE MADE IT TO MY GOAL (JUST ABOUT). MY GOAL WAS TO LOST 100LBS FROM 255 TO 155 I AM NOW 163 AND I DON'T WANT TO LOSE ANYMORE WEIGHT. IF THERE ARE ANY POST OP MEMBERS THAT CAN TELL ME WHAT I NEED TO DO TO MANTAIN MY WEIGHT PLEASE HELP ME. I'VE TRIED GRAZING ALL DAY AND EATING MY REGULAR 5-6 MEALS A DAY FOR ABOUT A MONTH AND I STILL MANAGED TO LOSE 10LBS THIS MONTH (THAT IS WHAT I LOSE JUST ABOUT EVERY MONTH). SO NOTHING CHANGED EVEN THOUGH I'M EATING MORE. I FEAR THAT I WILL SOON LOOK LIKE A CRACK HEAD IF I LOSE ANYMORE WEIGHT. I'M STILL TRYING TO RAP MY HEAD AROUND THE FACT THAT I'M THIN NOW. IF ANYONE HAS ANY SUGGESTIONS I'M ALL EARS AND THANKS IN ADVANCE. 
        
LaShelle2
on 1/23/10 12:09 am - STOCKBRIDGE, GA
I have the same concern. I never wanted to be a skinny minnie.  I asked Dr. Houston and he said the same way you gained in the 1st place, eat more and move less. He told me to increase carbs. 


or, you could go get a butter IV ????

               **** I AM AN OH SUPPORT GROUP LEADER ****
WHY I CHOSE DS: 
No dumping.  Highest percentage of weight loss, Best long term results,  Won't regain weight!  Eat normal sized meals,  96% diabeties, 90% high blood pressure, 80% sleep apnea cured.                                    I  MY DS!
My doctor told me to stop having intimate dinners for four unless there were three other people.    ~Orson Wells  

Most Active
×