Adding to the Roster

Jen R.
on 6/17/07 6:54 am - VA
June 1: Jane G RNY - NY June 4: Just_Mel (Melinda) RNY - TX Monarch (Liane) RNY - MI Melinda G (Melinda) RNY - CA PhyllisJ (Phyllis) Lap Band - GA Never2Old2Rock (Kath) RNY - CA Marli N (Marli) RNY - FL Luvnhapeenez (Jamella) RNY - NC Maggie (Margaret) Lap Band - AZ Tiffany RNY - SC Judy Ruth DS - Debbie Adler LapBand - AZ June 5: Rhonda Schrage RNY - OR Fearyinked (Jen) Lap RNY - MD TeresaNnyc RNY - NY Traci Trish M. LapBand - KY JoAnne LapBand Marni L. RNY - FL June 6: Lynn_Kaye Open RNY - FL Tropigal (Lisa) Lap RNY - WI Amanda W Lap RNY - OH Jennifer R Lap RNY -VA June 7: Kimsmyname (Kim) RNY - Poodlemom (Martina) Open RNY - IN Collette D (Collette) RNY - NY June 8: queencindy (Cindy) Lap Band - CA MinLeRu (Mindi) Lap RNY - CA Sheilagram (Sheila) Lap Band - IN Linda U. Revision - MI June 11: Katiesmommy (Amy) RNY - NJ Julie85 (Julie) Lap Band - NY lovablenina (Kristina) Lap RNY - IN Peachee (Linda) Lap RNY - NH Olivia A. RNY - AZ June 12: Tammi B. RNY - MN Victoria B June 13: Trenella R Lap Band - MN Jeannie W RNY - ME topusmc84 (Roger) RNY - MI Terry G. LapBand June 14: mjsafari (Missy) Lap Band - MO Mlou (Mary) RNY - MI katielovesyou (Katie) RNY - CA Marilyn Johnston - ON June 15: Margaret W. RNY June 18: CDJ (Carlotta) Lap Band - WA VAMICURN (Lisa) Lap RNY - TN PamelaK (Pam) Open RNY - MN StacyJay (Stacy) Open RNY - TX Bonni (Bonnie) Lap RNY - NJ Wendy G (Wendy) Lap RNY - VA April Randall (April) RNY - ME Laura Gilbert (Laura) Open RNY - OH TracyH RNY - NY Urvelda (Velda) Lap RNY - CA Cleo66 (Cleo) VBG - VA thelenbiggins (Toni) Lap BAnd - MO Karen B RNY - NY lshulenberg (Lynnette) Lap RNY - TX Cynthia O. - KY Alexandra C. RNY - OH Lee Smith - AZ June 19: DonnaM (Donna) Lap RNY - KS Bill Fine (Bill) Lap RNY - MA Michelle McIntire (Michelle) Lap Band - KS KaitlynR Lap RNY - MA LaDonna Lap Band - CA Jenn G. RNY - PA June 20: RD2lose (Anne) Lap RNY - MN Krista Willette RNY - MI Kristina Booker Lap Band - TX Peter B. LapBand - NH Maureen S. - NY Shannon P. RNY - VA June 21: Shell Marr (Shell) Lap Band - WA Infantrywife (Erica) Lap RNY - SC Oneblkdove (Nicole) Lap RNY - CA Tenacious (Tia) Lap RNY - GA Sabrina B. (Sabrina1980) - MA Larry A. RNY - Jennifer F. VSG - FL Karrie J. RNY - AZ June 22: Wendybear1 (Wendy) Lap RNY - CA yeahlooser (Beth) RNY - MI Norma T RNY - MN Denise T Spandky (Lisa) Lap RNY - TX Donna J Alison C June 25: Countryfoolio (Leslie) Lap Band - OR cheripiehector (Cheri) RNY - NY RRuth Lap RNY - TX Richard I. RNY - NM Mary G. RNY Susan B. Lap RNY - LA Donna K. TX June 26: Judij (Judi) Open RNY - ND Mommissy (Melissa) Lap RNY - CO Delta32 (Jamie) RNY - NY Denise T. Howard RNY June:27: jfarmer727 (Julie) Lap RNY - GA June 28: nolsen (Nikki) RNY - IL June 29: Pam RNY - AZ Serena C. RNY - CA Biv L. RNY - VA RE: To add yourself to the June 2007 Roster.... Response from Cyndi J at 5:21 PM PST on 06/16/2007 St. Petersburg, FL - Lap Band (06/19/2007) - Ernest Rehnke, M.D. To add yourself to the June 2007 Roster.... Original Post by Pamela K at 3:00 PM PST on 06/16/2007 Osceola, WI - RNY (06/18/2007) - William M. Rupp M.D. Copy the post before you (make sure it is the most recent, not the original post). Click 'post' and paste the list you copied to your post. Just add your name and info where
Most Active
Recent Topics
Soo Where are you these days?
zlynnc · 2 replies · 884 views
any long term post-op issues?
Debbi S. · 0 replies · 1195 views
FOUR YEARS coming up!
Brian D. · 3 replies · 1341 views
Calories?
T. Howell · 1 replies · 866 views