June 2007 Roster

katiesmommy
on 6/16/07 2:46 am - NJ
June 1: Jane G RNY - NY June 4: Just_Mel (Melinda) RNY - TX Monarch (Liane) RNY - MI Melinda G (Melinda) RNY - CA PhyllisJ (Phyllis) Lap Band - GA Never2Old2Rock (Kath) RNY - CA Marli N (Marli) RNY - FL Luvnhapeenez (Jamella) RNY - NC Maggie (Margaret) Lap Band - AZ June 5: Rhonda Schrage RNY - OR Fearyinked (Jen) Lap RNY - MD TeresaNnyc RNY - NY Traci June 6: Lynn_Kaye Open RNY - FL Tropigal (Lisa) Lap RNY - WI Amanda W Lap RNY - OH June 7: Kimsmyname (Kim) RNY - Poodlemom (Martina) Open RNY - IN Collette D (Collette) RNY - NY June 8: queencindy (Cindy) Lap Band - CA MinLeRu (Mindi) Lap RNY - CA Sheilagram (Sheila) Lap Band - IN June 11: Katiesmommy (Amy) RNY - NJ Julie85 (Julie) Lap Band - NY lovablenina (Kristina) Lap RNY - IN Peachee (Linda) Lap RNY - NH June 12: Tammi RNY - MN June 13: Trenella R Lap Band - MN Jeannie W RNY - ME topusmc84 (Roger) RNY - MI June 14: mjsafari (Missy) Lap Band - MO Mlou (Mary) RNY - MI katielovesyou (Katie) RNY - CA Marilyn Johnston - ON June 15: June 18: CDJ (Carlotta) Lap Band - WA VAMICURN (Lisa) Lap RNY - TN PamelaK (Pam) Open RNY - MN StacyJay (Stacy) Open RNY - TX Bonni (Bonnie) Lap RNY - NJ Wendy G (Wendy) Lap RNY - VA April Randall (April) RNY - ME Laura Gilbert (Laura) Open RNY - OH TracyH RNY - NY Urvelda (Velda) Lap RNY - CA Cleo66 (Cleo) VBG - VA thelenbiggins (Toni) Lap BAnd - MO Karen B RNY - NY lshulenberg (Lynnette) Lap RNY - TX June 19: DonnaM (Donna) Lap RNY - KS Bill Fine (Bill) Lap RNY - MA Michelle McIntire (Michelle) Lap Band - KS KaitlynR Lap RNY - MA LaDonna Lap Band - CA June 20: RD2lose (Anne) Lap RNY - MN Krista Willette RNY - MI Kristina Booker Lap Band - TX June 21: Shell Marr (Shell) Lap Band - WA Infantrywife (Erica) Lap RNY - SC Oneblkdove (Nicole) Lap RNY - CA Tenacious (Tia) Lap RNY - GA June 22: Wendybear1 (Wendy) Lap RNY - CA yeahlooser (Beth) RNY - MI Norma T RNY - MN Denise T Spandky (Lisa) Lap RNY - TX Donna J Alison C June 25: Countryfoolio (Leslie) Lap Band - OR cheripiehector (Cheri) RNY - NY RRuth Lap RNY - TX June 26: Judij (Judi) Open RNY - ND Mommissy (Melissa) Lap RNY - CO Delta32 (Jamie) RNY - NY Wrennie71 (Jenn) Lap RNY - PA June:27: jfarmer727 (Julie) Lap RNY - GA June 28: nolsen (Nikki) RNY - IL June 29: Pam RNY - AZ
tonecia2002
on 6/16/07 4:28 am - Colonial Heights, VA
Hi my name is Shannon and Im not on the list even though I filled out my profile but I go on June 20th also, can ya add me in or tell me how to get on the list. thanks
DanaK89
on 6/16/07 5:17 am - Lewisville, TX
Can you add my name to the list as well. My surgery date is the 19th. DanaK89 (Dana) - TX
Donna K.
on 6/16/07 5:33 am
Can you add me to the list also. Mine is on the 25th. Thank you! Donna K.
Jenn G.
on 6/16/07 7:02 am - Downingtown, PA
Hi Amy! You are so organized with your roster! It's so helpful to all of us. Thank you for that! I'm on it for June 26th, but I've had my surgery moved up to this Tuesday the 19th! If you could move me, I'd appreciate it! Thanks, Jenn
(deactivated member)
on 6/16/07 4:51 pm - Gainesville, FL
Oh, oh , oh! Don't forget me!!! I had my Lap RNY on June5th, 2005! I'm in FLorida. Dr. Cendan is my surgeon. Thanks!
katiesmommy
on 6/16/07 9:05 pm - NJ
June 2007 Roster June 1: Jane G RNY - NY June 4: Just_Mel (Melinda) RNY - TX Monarch (Liane) RNY - MI Melinda G (Melinda) RNY - CA PhyllisJ (Phyllis) Lap Band - GA Never2Old2Rock (Kath) RNY - CA Marli N (Marli) RNY - FL Luvnhapeenez (Jamella) RNY - NC Maggie (Margaret) Lap Band - AZ June 5: Rhonda Schrage RNY - OR Fearyinked (Jen) Lap RNY - MD TeresaNnyc RNY - NY Traci Marney L Lap RNY - FL June 6: Lynn_Kaye Open RNY - FL Tropigal (Lisa) Lap RNY - WI Amanda W Lap RNY - OH June 7: Kimsmyname (Kim) RNY - Poodlemom (Martina) Open RNY - IN Collette D (Collette) RNY - NY June 8: queencindy (Cindy) Lap Band - CA MinLeRu (Mindi) Lap RNY - CA Sheilagram (Sheila) Lap Band - IN June 11: Katiesmommy (Amy) RNY - NJ Julie85 (Julie) Lap Band - NY lovablenina (Kristina) Lap RNY - IN Peachee (Linda) Lap RNY - NH June 12: Tammi RNY - MN June 13: Trenella R Lap Band - MN Jeannie W RNY - ME topusmc84 (Roger) RNY - MI June 14: mjsafari (Missy) Lap Band - MO Mlou (Mary) RNY - MI katielovesyou (Katie) RNY - CA Marilyn Johnston - ON June 15: June 18: CDJ (Carlotta) Lap Band - WA VAMICURN (Lisa) Lap RNY - TN PamelaK (Pam) Open RNY - MN StacyJay (Stacy) Open RNY - TX Bonni (Bonnie) Lap RNY - NJ Wendy G (Wendy) Lap RNY - VA April Randall (April) RNY - ME Laura Gilbert (Laura) Open RNY - OH TracyH RNY - NY Urvelda (Velda) Lap RNY - CA Cleo66 (Cleo) VBG - VA thelenbiggins (Toni) Lap BAnd - MO Karen B RNY - NY lshulenberg (Lynnette) Lap RNY - TX June 19: DonnaM (Donna) Lap RNY - KS Bill Fine (Bill) Lap RNY - MA Michelle McIntire (Michelle) Lap Band - KS KaitlynR Lap RNY - MA LaDonna Lap Band - CA Wrennie71 (Jenn) Lap RNY - PA DanaK89 (Dana) RNY - TX June 20: RD2lose (Anne) Lap RNY - MN Krista Willette RNY - MI Kristina Booker Lap Band - TX Shannon RNY - VA June 21: Shell Marr (Shell) Lap Band - WA Infantrywife (Erica) Lap RNY - SC Oneblkdove (Nicole) Lap RNY - CA Tenacious (Tia) Lap RNY - GA June 22: Wendybear1 (Wendy) Lap RNY - CA yeahlooser (Beth) RNY - MI Norma T RNY - MN Denise T Spandky (Lisa) Lap RNY - TX Donna J Alison C June 25: Countryfoolio (Leslie) Lap Band - OR cheripiehector (Cheri) RNY - NY RRuth Lap RNY - TX Donna K June 26: Judij (Judi) Open RNY - ND Mommissy (Melissa) Lap RNY - CO Delta32 (Jamie) RNY - NY Wrennie71 (Jenn) Lap RNY - PA June:27: jfarmer727 (Julie) Lap RNY - GA June 28: nolsen (Nikki) RNY - IL June 29: Pam RNY - AZ
loveaziza
on 6/17/07 6:26 am
Sorry I'm late with this post, I been around here a week or 2 but didn't know there was a list I go in the 21st Lap RNY Dr.Kavlie in Bismarck,ND Thanks and Blessings to everyone this group has helped me a lot! Robin
Most Active
Recent Topics
Soo Where are you these days?
zlynnc · 2 replies · 884 views
any long term post-op issues?
Debbi S. · 0 replies · 1195 views
FOUR YEARS coming up!
Brian D. · 3 replies · 1341 views
Calories?
T. Howell · 1 replies · 866 views