To add yourself to the June 2007 Roster....

KCNEPA
on 6/18/07 3:07 am - SCRANTON, PA
June 1: Jane G RNY - NY June 4: Just_Mel (Melinda) RNY - TX Monarch (Liane) RNY - MI Melinda G (Melinda) RNY - CA PhyllisJ (Phyllis) Lap Band - GA Never2Old2Rock (Kath) RNY - CA Marli N (Marli) RNY - FL Luvnhapeenez (Jamella) RNY - NC Maggie (Margaret) Lap Band - AZ Tiffany RNY - SC Judy Ruth DS - Debbie Adler LapBand - AZ June 5: Rhonda Schrage RNY - OR Fearyinked (Jen) Lap RNY - MD TeresaNnyc RNY - NY Traci Trish M. LapBand - KY JoAnne LapBand Marni L. RNY - FL June 6: Lynn_Kaye Open RNY - FL Tropigal (Lisa) Lap RNY - WI Amanda W Lap RNY - OH June 7: Kimsmyname (Kim) RNY - Poodlemom (Martina) Open RNY - IN Collette D (Collette) RNY - NY June 8: queencindy (Cindy) Lap Band - CA MinLeRu (Mindi) Lap RNY - CA Sheilagram (Sheila) Lap Band - IN Linda U. Revision - MI June 11: Katiesmommy (Amy) RNY - NJ Julie85 (Julie) Lap Band - NY lovablenina (Kristina) Lap RNY - IN Peachee (Linda) Lap RNY - NH Olivia A. RNY - AZ June 12: Tammi B. RNY - MN Victoria B Elizabeth_UK - RNY London, England June 13: Trenella R Lap Band - MN Jeannie W RNY - ME topusmc84 (Roger) RNY - MI Terry G. LapBand June 14: mjsafari (Missy) Lap Band - MO Mlou (Mary) RNY - MI katielovesyou (Katie) RNY - CA Marilyn Johnston - ON June 15: Margaret W. RNY June 18: CDJ (Carlotta) Lap Band - WA VAMICURN (Lisa) Lap RNY - TN PamelaK (Pam) Open RNY - MN StacyJay (Stacy) Open RNY - TX Bonni (Bonnie) Lap RNY - NJ Wendy G (Wendy) Lap RNY - VA April Randall (April) RNY - ME Laura Gilbert (Laura) Open RNY - OH TracyH RNY - NY Urvelda (Velda) Lap RNY - CA Cleo66 (Cleo) VBG - VA thelenbiggins (Toni) Lap BAnd - MO Karen B RNY - NY lshulenberg (Lynnette) Lap RNY - TX Cynthia O. - KY Alexandra C. RNY - OH Lee Smith - AZ Susan Burke PA June 19: DonnaM (Donna) Lap RNY - KS Bill Fine (Bill) Lap RNY - MA Michelle McIntire (Michelle) Lap Band - KS KaitlynR Lap RNY - MA LaDonna Lap Band - CA Jenn G. RNY - PA Cynders - Lap band - FL DanaK89 (Dana) Lap RNY - TX Bk_Diva76 (Carla) Lap RNY - NY June 20: RD2lose (Anne) Lap RNY - MN Krista Willette RNY - MI Kristina Booker Lap Band - TX Peter B. LapBand - NH Maureen S. - NY Shannon P. RNY - VA Joan S RNY - Ohio June 21: Shell Marr (Shell) Lap Band - WA Infantrywife (Erica) Lap RNY - SC Oneblkdove (Nicole) Lap RNY - CA Tenacious (Tia) Lap RNY - GA Sabrina B. (Sabrina1980) - MA Larry A. RNY - Jennifer F. VSG - FL Karrie J. RNY - AZ loveaziza (Robin) - Lap RNY - Bismarck,ND Dr. Kavlie June 22: Wendybear1 (Wendy) Lap RNY - CA yeahlooser (Beth) RNY - MI Norma T RNY - MN Denise T Spandky (Lisa) Lap RNY - TX Donna J - Open RNY - OK Alison C June 25: Countryfoolio (Leslie) Lap Band - OR cheripiehector (Cheri) RNY - NY RRuth Lap RNY - TX Richard I. RNY - NM Mary G. RNY Susan B. Lap RNY - LA Donna K. TX Jennifer Paradis Lap. RNY - Albany, NY Karin Corby, (KCNEPA), lap RNY - PA June 26: Judij (Judi) Open RNY - ND Mommissy (Melissa) Lap RNY - CO Delta32 (Jamie) RNY - NY Denise T. Howard RNY June:27: jfarmer727 (Julie) Lap RNY - GA June 28: nolsen (Nikki) RNY - IL June 29: Pam RNY - AZ Serena C. RNY - CA Biv L. RNY - VA
Most Active
Recent Topics
Soo Where are you these days?
zlynnc · 2 replies · 885 views
any long term post-op issues?
Debbi S. · 0 replies · 1197 views
FOUR YEARS coming up!
Brian D. · 3 replies · 1344 views
Calories?
T. Howell · 1 replies · 870 views