NEW...June 2007 Roster

Jenn G.
on 6/6/07 1:05 pm - Downingtown, PA
Hello! I would like to be added for June 26th for Lap RNY. Thanks! Wrennie71 (Jenn) PA
katiesmommy
on 6/6/07 10:50 pm - NJ
June 4: Just_Mel (Melinda) RNY - TX Monarch (Liane) RNY - MI Melinda G (Melinda) RNY - CA PhyllisJ (Phyllis) Lap Band - GA Never2Old2Rock (Kath) RNY - CA Marli N (Marli) RNY - FL Luvnhapeenez (Jamella) RNY - NC Maggie (Margaret) Lap Band - AZ June 5: Rhonda Schrage RNY - OR Fearyinked (Jen) Lap RNY - MD TeresaNnyc RNY - NY Traci June 6: Lynn_Kaye Open RNY - FL Tropigal (Lisa) Lap RNY - WI June 7: Kimsmyname (Kim) RNY - Poodlemom (Martina) Open RNY - IN Collette D (Collette) RNY - NY June 8: queencindy (Cindy) Lap Band - CA MinLeRu (Mindi) Lap RNY - CA Sheilagram (Sheila) Lap Band - IN June 11: Katiesmommy (Amy) RNY - NJ Julie85 (Julie) Lap Band - NY lovablenina (Kristina) Lap RNY - IN Peachee (Linda) Lap RNY - NH June 12: Tammi RNY - MN June 13: Trenella R Lap Band - MN Jeannie W RNY - ME June 14: mjsafari (Missy) Lap Band - MO Mlou (Mary) RNY - MI katielovesyou (Katie) RNY - CA Marilyn Johnston - ON June 15: June 18: CDJ (Carlotta) Lap Band - WA VAMICURN (Lisa) Lap RNY - TN PamelaK (Pam) Open RNY - MN StacyJay (Stacy) Open RNY - TX Bonni (Bonnie) Lap RNY - NJ Wendy G (Wendy) Lap RNY - VA April Randall (April) RNY - ME Laura Gilbert (Laura) Open RNY - OH TracyH RNY - NY Urvelda (Velda) Lap RNY - CA Cleo66 (Cleo) VBG - VA thelenbiggins (Toni) Lap BAnd - MO Karen B RNY - NY lshulenberg (Lynnette) Lap RNY - TX June 19: DonnaM (Donna) Lap RNY - KS Bill Fine (Bill) Lap RNY - MA Michelle McIntire (Michelle) Lap Band - KS KaitlynR Lap RNY - MA LaDonna Lap Band - CA June 20: RD2lose (Anne) Lap RNY - MN Krista Willette RNY - MI Kristina Booker Lap Band - TX June 21: Shell Marr (Shell) Lap Band - WA Infantrywife (Erica) Lap RNY - SC Oneblkdove (Nicole) Lap RNY - CA June 22: Wendybear1 (Wendy) Lap RNY - CA yeahlooser (Beth) RNY - MI Norma T RNY - MN Denise T Spandky (Lisa) Lap RNY - TX Donna J Alison C June 25: Countryfoolio (Leslie) Lap Band - OR cheripiehector (Cheri) RNY - NY June 26: Judij (Judi) Open RNY - ND Mommissy (Melissa) Lap RNY - CO Delta32 (Jamie) RNY - NY Wrennie71 (Jenn) Lap RNY - PA June:27: jfarmer727 (Julie) Open RNY - GA June 28: nolsen (Nikki) RNY - IL June 29: Pam RNY - AZ
sagewitch
on 6/7/07 2:32 pm - traverse city, MI
hello will you please add me. BPD_DS on june 29th in Grand Rapids, Michigan
jfarmer727
on 6/6/07 11:42 pm - Douglasville, GA
Mine for June 27th should be lap rny. Thanks, Julie
RRuth
on 6/7/07 12:29 am - El Paso, TX
I would like to be added please. June 25- RRuth Lap RNY -TX Thank you.
carman
on 6/7/07 2:43 pm - ansted, WV
Hi mine is June 25th at Cabell/Huntington Wv,RNY Carman
DanaK89
on 6/8/07 1:14 pm - Lewisville, TX
Hi, I would love to be added, DanaK89 (Dana) Lap RNY June 19th Baylor Dallas, TX
Most Active
Recent Topics
Soo Where are you these days?
zlynnc · 2 replies · 884 views
any long term post-op issues?
Debbi S. · 0 replies · 1195 views
FOUR YEARS coming up!
Brian D. · 3 replies · 1341 views
Calories?
T. Howell · 1 replies · 866 views