June 2007 Roster

aprilR
on 6/4/07 9:16 am - bangor, ME
im on june 18th in ME
wbfine
on 6/4/07 10:01 am - Franklin, MA
Hi Amy, I'm going in for my Lap RNY on June 19th...........my new "birthday" the day after my REAL birthday! Bill
Karen3
on 6/5/07 9:27 am - Long Island, NY
Bill, my new "birthday" is the day after my real birthday too! I thought I could have a big meal for my b'day, only to find out that I have to be on clear liquids. ha ha. Oh well, just have to go the week before. This Sunday, oh my gosh! Good luck to us, Karen
yeahlooser
on 6/4/07 10:05 am - Grand Rapids, MI
I'm on June 22nd! yeahlooser (Beth) RNY - MI
LaGilly
on 6/4/07 11:11 am
Thakns for doing this I will keep each of you in my thoughts and prayers on your day. I am June 18 Open RNY in Ohio. Laura
minleru
on 6/4/07 12:18 pm - Thousand Oaks, CA
I'm on June 8. Lap RNY. MinLeRu
cheripiehector
on 6/4/07 12:29 pm - Wyandanch, NY
What about me: cheripiehector (cheri) June 25 RNY - ny
sheilagram
on 6/4/07 3:11 pm - IN
June 8 Sheilagram (Sheila) Lap Band - IN
Michelle M.
on 6/4/07 10:17 pm - Parkville, MO
Revision on 04/30/18
I'm getting a Lap-Band on the lonely June 19... in KS.
PamelaK
on 6/5/07 12:15 am - Osceola, WI
JUNE BOARD SCHEDULES NAME NICKNAME SURGERY TYPE WHERE JUNE 1: JUNE 4: Melinda Just_Mel RNY TX Kath S. Never2Old2Rock RNY CA Liane Monarch RNY MI Melinda G. RNY MI Phyllis PhyllisJ. Lap RNY Brunswick, GA Marli N. RNY Orlando, FL Tiffany RNY SC Jamella M. RNY Salisbury, NC Margaret C. Maggie LapBand Gilbert, AZ JUNE 5: Rhonda S RNY OR Jen Lofton Fearyinked Lap RNY Maryland Teresa N. TeresaNnyc RNY NY Traci JUNE 6: Lynn_Kaye Open RNY Ocala, FL Lisa R. Tropigal Lap RNY Milwaukee, WI JUNE 7: Kim R. Kimsmyname RNY MO Cindy queencindy LapBand CA Martina B. Poodlemom Open RNY Carmel, IN Collette D RNY Owego, NY JUNE 8: Mindi R MinLeR RNY Thousand Oaks, CA Sheila G Sheilagram LapBand IN JUNE 11: Amy M. Katiesmommy RNY NJ Julie Julie85 LapBand NY JUNE 12: JUNE 13: Trenella R. LapBand MN Jeannie W. RNY Topsham, ME JUNE 14: Missy Mjsafari LapBand MO Katie Katielovesyou RNY CA Mary Mlou RNY MI JUNE 18: Pam PamelaK Open RNY St. Paul, MN Stacy StacyJay Open RNY Wichita, TX Lisa VAMICURN Lap RNY Nashville, TN Velda? urvelda Lap RNY Cedar Sinai, CA Carlotta CDJ LapBand Seattle, WA Bonnie Bonni Lap RNY Mt. Holly, NJ Cleo Cleo66 VBG VA Wendy G. Lap RNY VA April Randall RNY ME Laura Gilbert Open RNY OH JUNE 19: Bill Fine Lap RNY Franklin, MA Michelle M LapBand Kansas City, MO JUNE 20: Anne RD2lose Lap RNY Mpls, MN Krista W RNY Marquette, WI JUNE 21: Shell Marr Shell LapBand Everett, WA Nicole Oneblkdove Lap RNY CA Kristina B LapBand Sherman, TX Erica C infantrywife Lap RNY Columbia, SC JUNE 22: Wendy Wendybear1 Lap RNY West Hills, CA Norma T RNY St. Louis Park, MN Wendy S Wendy RNY CA Beth T yeahlooser RNY Grand Rapids, MI Denise T Lisa J Donna J Alison C JUNE 25: Leslie L. Countryfoolio LapBand Southern, OR Cheri cheripiehector RNY Wyandanch, NY JUNE 26: Judy J judij Open RNY Fargo, ND Melissa L mommymissy Denver, CO JUNE 27: Julie F. jfarmer727 Atlanta, GA JUNE 28: Nikki nolsen RNY am Glenview, IL
Most Active
Recent Topics
Soo Where are you these days?
zlynnc · 2 replies · 885 views
any long term post-op issues?
Debbi S. · 0 replies · 1197 views
FOUR YEARS coming up!
Brian D. · 3 replies · 1344 views
Calories?
T. Howell · 1 replies · 870 views